Ved at vælge den rigtige vægmonterede barriere opgraderes husets layout

2020-12-02

Med populariteten af ​​isolationshegn bruges isolationshegn i forskellige stilarter og steder også meget.Vægmonteret barrieres, der er nemme at bruge og hurtige at opbevare, findes ofte forskellige steder.

 

Det er ikke nødvendigt at bære og placere det tunge rækværksæde, og det teleskopiske hoved er fastgjort til den sædvanlige position med skruer, og det kan nemt bruges. Så hvordan man vælger en høj kvalitet og holdbarvægmonteret barrierebliver det vigtigste. Efter alt, ingen ønsker den pinlige situation at bruge teleskopbæltet og falde til jorden.

 

Når man ser på materialet, er rustfrit stål det bedste, og det er generelt velegnet til steder med høje materialebehov, såsom metrostationer, udendørs rulletrapper og andre steder. Uanset om det er underjordisk luftfugtighed eller udendørs vind og regn, det rustfri stålvægmonteret barrierekan bedre undgå rust og falde af. Sammenlignet med jern og plast er rustfrit stål tykkere og mere holdbart og har længere levetid.

 vægmonteret barriere

For det andet skal du se på installationen. Der er to installationsmetoder til udvidelse og sammentrækning på markedet, magnetisk og skruefiksering. Det magnetiske ekspansionsbælte skal fastgøres ved adsorption, så der er begrænsninger i anvendelsesfeltet, såsom jernporte, signaltårne ​​osv., Der kan magnetiseres Metalsteder.

 

Det skruefaste teleskopbælte har et bredere anvendelsesområde. Ud over metalsteder kan den også bruges steder, hvor skruer kan fastgøres, såsom cementvægge og trævægge. Derfor anbefales det, at venner, der ikke har særlige krav, vælger skruefastgørelsesmetoden.

 

 

For det tredje skal du se på udseendet. Ud over funktion er det også vigtigt at være i stand til at blive forenet med stedet. Forestil dig at hænge et sort og gult udtrækkeligt bælte i et elegant museum er bestemt ikke et klart valg.

  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy